Hier ben ik dan !!!

Vanmorgen om 10:36 ben ik door de dokter in het ziekenhuis uit mama’s buik gehaald. Ik woog op dat moment 2930 gram en heel de bevalling is volgens de dokter goed verlopen. Papa heeft mijn navelstreng geknipt en mij schoongemaakt waarna ik lekker bij mama ben gaan liggen. Daarna zijn we naar onze kamer gegaan en ontmoette ik mijn lieve grote broer Riley en nog heel veel andere mensen waar ik de naam (nog) niet van heb kunnen onthouden.
Papa, mama, en Riley waren hartstikke blij om mij te zien nu is het wachten tot we met z’n allen naar huis mogen.

11.121 Comments

  1. By Alexis Pelletier Posted on 10/06/2020

    You really make it appear really easy with your presentation but I find this topic to be really something that I feel I might by no means understand. It kind of feels too complicated and very extensive for me. I am looking forward to your subsequent publish, I’ll try to get the dangle of it!